Bewegwijzering

Quality Reclame is gespecialiseerd in het ontwerpen en monteren van bewegwijzering in (multi tennant) gebouwen.Reclame- en entreezuilen

Een reclamezuil, ook wel een buitenzuil genoemd, is een belangrijk deel van de eerste indruk die bezoekers hebben bij de aankomst op uw locatie. Uw logo en eventuele adresgegevens kunnen, eventueel van binnenuit door LED verlicht, in full-colour print worden uitgevoerd.
In het geval van bijvoorbeeld bedrijfsverzamelgebouwen kan de lay-out van de zuil worden onderverdeeld in vlakken waar iedere organisatie haar logo of naam kan etaleren.
De reclamezuil kan enkelzijdig of dubbelzijdig worden uitgevoerd in elke gewenste afmeting.
De staanders kunnen in iedere gewenste kleur uitgevoerd worden.
Uiteraard kunnen wij ook een geheel aangepaste vormgeving aanbieden.

Onze entreezuilen zijn exclusief van vormgeving en voorzien de bezoeker van uw bedrijfsruimte van de informatie die u wenst.
De zuil kan in elke gewenste vorm of kleur worden uitgevoerd.Portaal- en poortopstellingen

Een portaal is kort gezegd een reclamebord tussen twee palen.
Het "reclamebord" kan een aluminium doosprofiel zijn of een 15 mm dik trespa paneel.
Meerdere panelen boven elkaar is ook mogelijk. Panelen kunnen enkel-, of dubbelzijdig worden voorzien van gesneden teksten of een full-colour print.
De "twee palen" kunnen bijvoorbeeld bestaan uit een aluminium profiel, waarbij het tekstpaneel in de staander bevestigd wordt. Hierbij zijn er geen bouten en moeren zichtbaar.
Tevens is het mogelijk om een op maat gemaakt product te leveren, bijvoorbeeld geheel in RVS.ParQsign, parkeer- en verkeersborden

ParQsign is een door Quality groep zelf ontwikkeld product. De behoefte ontstond nadat er parkeerterreinen waren waarbij de parkeerpaaltjes krom gereden werden. De ParQsign is tevens een verfraaiing van uw parkeerterrein. De ParQsign is gegoten met een extra verdichte betonsoort, waardoor een glad oppervlak ontstaat. De tekstpanelen zijn van gecoat aluminium waarin de teksten en/of logo's zijn aangebracht d.m.v. metalprint.

Parkeerplaatspaaltjes zijn de paaltjes waarop aangegeven staat wie de eigenaar of gemachtigd gebruiker is van de parkeerplaats. Natuurlijk is een wanduitvoering ook mogelijk. Ook andere vormen en afmetingen zijn in overleg te leveren.

De verkeersborden van Quality zijn door de instanties goedgekeurde DOR (dubbelomrand) borden en in elke gewenste uitvoering leverbaar. Ook de bijbehorende beugels en flespalen kunnen wij leveren.Entree-, lift-, etage- en verwijsborden

De Quality Entreeborden zijn van exclusieve en hoogwaardige materialen vervaardigd.
Ons streven is om een zo mooi mogelijk product te leveren, dat tevens makkelijk te wijzigen is zodat bij een wijziging niet meteen het gehele bord vervangen hoeft te worden.

Lift- etage- en verwijsborden kunnen hangend aan het plafond of aan een wand bevestigd worden. Ze dienen ervoor de weg te wijzen naar de bestemming van uw keuze. Een pand vol hangen met deze borden is een koud kunstje, maar om zo doelmatig mogelijk borden te plaatsen is een vak apart.
Gelukkig verstaan wij dit vak als geen ander en zullen we u daarbij graag van dienst zijn.
De materiaalkeuze is divers. We zullen u een systeem adviseren dat het best past bij uw pand of uw wensen.Bedrijfsnaam- en pictogramborden

Bedrijfsnaamborden zijn borden die uw bedrijfslogo of naam aangeven.
Natuurlijk is hierbij de vormgeving erg belangrijk.
Wij zijn u graag van dienst bij het ontwerpen en produceren van uw specifieke wensen.

Pictogramborden zijn aanduidingen in beeldvorm om (internationaal) aan te geven waar een ruimte of een voorwerp specifiek voor bedoeld is. Het bordje of de afbeelding kan worden uitgevoerd in gegraveerde vorm of worden geprint in full-colour.
Heeft u een pictogram nodig die we niet hebben of die nog niet bestaat? Dan zorgen wij ervoor dat we het in ons bezit krijgen of het zelf ontwerpen.
De bordjes kunnen tevens als ruimtebordjes gebruikt worden met elke lay-out die u wenst.Brievenbusopstellingen / diversen

Brievenbussen zijn in diverse formaten en materialen leverbaar.
Vaak wordt een opdracht op maat geleverd, omdat elk gebouw weer een ander aantal postkasten nodig heeft. Of omdat er een speciale vormgeving gevraagd wordt. Wij leveren uitsluitend topkwaliteit met een garantie tot 5 jaar.
Ook is er de mogelijkheid om een bellentableau toe te voegen aan het totaal. De aansluiting is in overleg ook aan te leggen. Graag informeren en adviseren wij u om tot een optimale oplossing te komen.

Ook de levering van buitenkwaliteit asbakken behoort tot de mogelijkheden.